Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Készítsük el a tapenade-t . Tegyük mixerbe az alapanyagokat és dolgozzuk sima krémmé.
A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra és sózzuk, borsozzuk meg, de óvatosan, mert a tapenade is elég sós. A bacon-t is vágjuk fel vékony csíkokra. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat és pirítsuk meg rajta a bacon csíkokat. Adjuk hozzá a csirkemell csíkokat is és pirítsuk tovább.
Öntsük rá a tapenade-t és forgassuk össze. Pirítsuk együtt még két percig, majd öntsük hozzá a tejszínt is. Forraljuk össze és már kész is van.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaljuk krumplipürével, vagy párolt rizzsel.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.19 06:53
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet vágjuk, serpenyőben forrósítsuk, bacon csíkokat, csirkemell csíkokat, krumplipürével, lecsöpögtetett, lecsöpögtetett, alapanyagokat, csirkemellet, kicsontozott, bazsalikomos, forrósítsuk, serpenyőben, csirkeragu, csirkemell, csirkemell, kapribogyó, fokhagyma, olajbogyó, olívaolaj, borsozzuk, Forraljuk, dolgozzuk, szárított, forgassuk, Készítsük, csíkokra, Tálaljuk, Tapanade, csíkokra, szelet bacon, bors, olaj, tejszín, Tapenade, lecsöpögtetett olajbogyó, lecsöpögtetett kapribogyó, gerezd fokhagyma, dijoni mustár, szárított oregano, őrölt fekete bors, extra szűz olívaolaj, bazsalikomos Tokaji borecet,
|
|
|
|
|